Foto bestellen

Over deze foto galerij

Dit domein (NL) is feitelijk een digitale expositie van onze fotografie en de bewerkingen daarvan. Het is niet opgezet als webwinkel maar nadrukkelijk als showcase. Omdat we geen bedrijf zijn en ook niet willen zijn. We willen wel afdrukken verkopen zolang dat zonder complicaties wil. Hetgeen op onze live exposities vrij eenvoudig gaat. Zodra echter iets via internet moet, is het met die eenvoud gedaan. Het vertrouwen is evenredig afgenomen met de opkomst van al die mooie communicatie mediums. Het misbruik ook. Dus laten we het er in principe bij.

foto bestellen

Wat nog wel aardig lukt via internet is het bestellen van de originele foto. Dat doen we vrij simpel. Kopieer het nummer of nummers van de foto('s) in een mail. Dat kan via deze link (opent uw mailprogramma) of via ons contactformulier. Vervolgens sturen we u een faktuur. Na betaling hiervan krijgt u van ons een downloadlink die 24 uur geldig blijft waarmee u de foto kunt donwloaden.
Tip: Hier kunt informatie vinden over afdrukbare formaten en meer.

prijslijst

Bestanden tot 10 Megapixels 5 €, daarboven 10 €. In de praktijk blijven foto's van ca 3.000 pixels lengte/breedte onder de 10 Megapixels grens. U kunt dit zelf uitreken door lengte x breedte in pixels te vermenigvuldigen en de uitkomst door 1 miljoen te delen. In de meeste gevallen echter, geven we de formaten aan onder de foto.


advertenties

Op al onze pagina's vertonen we advertenties van diverse bedrijven. De content hiervan wordt geleverd door externe providers als Bol.com en Daisycon.nl.


Bootstrap Darkroom Theme by Thomas Kuther.