Over

Over deze foto galerij

Dit domein (NL) is feitelijk een digitale expositie van onze fotografie en de bewerkingen daarvan. Het is niet opgezet als webwinkel maar nadrukkelijk als showcase. Omdat we geen bedrijf zijn en ook niet willen zijn. We willen wel afdrukken verkopen zolang dat zonder complicaties wil. Hetgeen op onze live exposities vrij eenvoudig gaat. Zodra echter iets via internet moet, is het met die eenvoud gedaan. Het vertrouwen is evenredig afgenomen met de opkomst van al die mooie communicatie mediums. Het misbruik ook.

bestellen

Wie toch via internet wil bestellen kan daarvoor ons contactformulier gebruiken. Vermeld het woord BESTELLEN + het nummer van de foto in de mail. U ontvangt dan per omgaande een email afkomstig van ons domein (incl. onze gegevens) met het verzoek om uw gegevens, nodig voor het afleveren van de print en het adres waarop u de factuur wilt ontvangen.
Let op! Wij bewaren geen gegevens dus wij herkennen geen retournerende bezoekers.

aflevering en betaling

Afleveren doen we soms zelf, soms versturen we via de gekende koeriersdiensten. Voor de betaling ontvangt van ons een nota. Na betaling het aankoopbewijs dat tevens dient als garantiebewijs c.q certicaat (bij beperkte oplages). Aflevertijden, betaalwijze en wat er zo meer onbespreken is, laat zich via mail/whatssap/telefoon vaak vrij simpel regelen.

Duiding bij de print aantallen

One-off

Eenmalige en dus unieke afdrukken van een afbeelding. De afbeelding wordt slechts eenmaal afgedrukt. Dit verzekert u ervan dat u een unieke afdruk aan de muur heeft waarvan geen tweede bestaat!

Serie ##

Van de afbeelding worden slechts een beperkt aantal afdrukken gemaakt. Deze worden genummerd en voorzien van een certificaat. Dat geeft een zekere exclusiviteit.

Unlimited

Deze foto's worden afgedrukt zolang daar vraag naar bestaat. In grotere aantallen afgedrukt, zakt de stuksprijs significant.

Bootstrap Darkroom Theme by Thomas Kuther.
Photography Icons by Dmitry Baranovskiy, licensed under Creative Commons 3.0.